2021-08-05 07:46:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Csak olyasmit várj el másoktól, ami nem haladja meg az illető erejét

Napi horoszkóp augusztus 5-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A napi horoszkóp szerint érzékenyebb vagy a szokásosnál. Többet adsz a megérzéseidre, és még a hivatalos teendőidet is át- meg átszövik az érzelmi megfontolások. A környezeted (főleg a partnered) értékeli ezt a változást, hiszen jobban kimutatod gyengéd érzelmeidet. Mindenféle viszonyodban szerencsés fordulat adódhat, a békét hozhatja el neked a mai nap.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Alapjában véve rendkívül megfontolt személyiség vagy, és mindent alaposan körüljársz, mielőtt döntenél. Ez persze azt is jelenti, hogy időnként rugalmatlan a gondolkodásod, de ez a megfontoltság általában a javadat szolgálja. Most viszont, ha látszat alapján döntesz, még ha segítő szándék vezet, akkor is kárt okozol. Egy Skorpió jegyű a segítségedre lehet abban, hogy tisztán láss.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Csak olyasmit várj el másoktól, ami nem haladja meg az illető erejét. Így valóban számíthatsz rá, mert teljesíteni is tudja a kéréseidet, és a közös munka (akár a szakmában, akár a magánéletben) ragyogó eredményeket hoz. A túlzó elvárásaidat viszont építsd le: ezek csak arra jók, hogy csalódást élj át.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Egyszerre szeretnél mindenütt helytállni, de ez eddig még kevés embernek sikerült. A kifulladásig végzett munka vagy a család, vagy az egészség rovására megy. Még módodban áll visszavenni a tempóból. Lassíts, pihenj, szemlélődj egy kicsit!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Kedves, szellemes és rendkívül aktív vagy a mai napon. Környezetedre nagyon jó hatást gyakorolsz azzal, hogy minden helyzetben van véleményed, ötleted, és kérés nélkül is felvállalod mások problémáit. Talán ez is hozzájárul, hogy most egy kínos ügyben épp téged kérnek fel a többiek szószólójuknak.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Nehezen tudod elengedni magad. Örökké "viselkedsz", meg akarsz felelni, és ez viszi el az energiáid felét. Ha csak önmagadat adnád, sokkal többre jutnál. Most jön el az ideje annak, hogy megmutasd szunnyadó kreativitásodat, ötleteidet!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A teendők is, a feladatok is (és persze a sikerek is) úgy megszaporodnak, hogy az az érzésed: mindenki veled akar beszélni, szórakozni, dolgozni. Alig tudod egyeztetni az időpontokat. Persze jól esik ez a sok figyelem, ami rád irányul, hiszen a Mérleg imádja a pezsgést.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Bár ragyogó formában vagy, az ötleteid mégis csak lassan realizálódnak. Talán mert olyan terepen indultál harcba, ahol nem vagy ismerős, sok a csapda és az ellenfél. Hallgasd meg azoknak a véleményét, akik meglehet, nálad kisebb lángon égnek, de megfontoltabbak, vagy könnyen jutnak információkhoz.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Képes vagy olyan gyorsan lecsillapodni, mint amilyen gyorsan felhevülsz? Ha nem, akkor jobb, ha nem bonyolódsz abba a vitába, ami az ismerőseid, vagy a kollégáid között alakul ki. Most ugyanis fennáll a veszélye, hogy mindkét tábor ellened fordul, és végül téged kiáltanak ki bűnbaknak.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Talán még a reméltnél is jobb eredménnyel oldhatsz meg egy régóta húzódó problémát, úgy, hogy a végén erkölcsi győztesként keveredsz ki az ügyből. Nyugodtan kimutathatod az elégedettségedet, a tiéd az érdem egyértelműen!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Hajlamos vagy rá, hogy a maximumnál is többet várj a jövőtől - és a valóságnál sokkal szebben emlékszel a múltra. Mostanság az események hatására sokkal határozottabbá, realistábbá válsz, és egyúttal kinyitod szíved a változások előtt, és épp ennek köszönhetsz majd egy romantikus szép szerelmet.


Halak: II. 19. - III. 20.

A siker garantált, de komoly feltétele is van: kordában kell tartanod az indulataidat, sokkal megfontoltabban kell viselkedned. A bolygók a segítségedre lesznek abban, hogy „megkomolyodj”, nagyobb felelősséget vállalj másokért és főleg önmagadért.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: